Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ač jsem ho nikdy nevolil, tak volby neprojede. S tím materiálem co si říká opozice ani nemůže.

4 0
možnosti

OPOZIce si jen přihřívá polívku. Nedokázala by Koronavirus zvládnout lépe.

2 0
možnosti
Foto

Milý pane autore, mýlíte se. Bohužel. Korovirová pandemie je pro Babiše darem z nebes. S vývojem státního rozpočtu to letos zatím vypadalo dost špatně. Teď už sám Babiš prohlásil, že schodek letošního státního rozpočtu bude asi 200 miliard korun. A bude možná ještě mnohem vyšší a všechno se to bude svalovat na COVID-19. Jistě, hospodářský výpadek bude velký, asi mnohem větší než za ministra financí Kalouska. Řada firem a podnikatelů zkrachuje a zanikne, zvýší se nezaměstnanost. A možná jako zázrakem společnost Agrofert na celé krizi vydělá.

1 0
možnosti

Vy tím Vlastimile rozhodně někam směrujete. Qui prodest? jak říkají latiníci a kriminalisté. On ten vir nakonec možná byl i za nějakým účelem sestrojen a vypuštěn... že má Agrofert i biologické laborky? A Jsme doma!!!

1 0
možnosti

Obávám se, moc se obávám, že je pouze přání otcem myšlenky.

Babišovi voliči nejsou zvyklí myslet (jedno, proč). Takže opět dají na jeho divadla (viz včerejší komedii na pražském letišti).

0 2
možnosti

Zase je hezké, že nevynecháte jedinou příležitost na sledování jeho kroků, které v konečném důsledku mají kladný vliv i na vás. Představte si politika, kterého by si nikdo nevšímal. Takovou leklou rybu. Brrr.

1 0
možnosti

Babiš a jeho vláda mně nebaví.

Ale konkurence je tak slabá, že bych byl překvapen, kdyby příští volby jasně nevyhrál.

5 0
možnosti

J62i41r67i 12P13i70l69n37y

21. 3. 2020 6:01

Budete se divit.

2 0
možnosti

Pokud se nezmění - věřím, že to s věkem přijde - prodiví se celý život.

1 0
možnosti

J42a35n 27B17a76r18t49o15ň

20. 3. 2020 23:12

Předseda senátu Miloš Vystrčil dnes v ČT plně podpořil vládu. Babiš jednou volby prohraje, zatím ale má za soupeře pitomce. A to je ještě slušný výraz.

8 0
možnosti

Uff dost jste mne vylekal. Ten pán rozumně mluvil jen těsně před volbou. Pak se rychle zorientoval do pozice aktivisty. Před nastupující krizí politicky sebevražedný stav.

1 0
možnosti

Tak autor sám uvádí, že se tomu věnuje "poněkud v náladě" .. Já když se ožeru, tak plácám také hrozné nesmysly..takže mám pro něco takového pochopení;-)

5 0
možnosti
Foto

je dobře, že neschopní jsou v opozici a ne ve vládě. dá Bůh a tak to i zůstane !!

10 0
možnosti

;-D;-D;-D Bitva ještě neskončila a už je tu generál. Bože jak prostoduché kritizovat ještě ani ne po skončené bitvě. Jako já nejsem volič Babiše a nemám ho rád, ale rozum mi říká, že když o té nemoci toho moc nevím, tak nemohu převídat všechno a hodně věcí řeším za pohodu jak to příjde...... Mimochodem, pokud podle Vás Babiš nevyhraje příští volby, tak vládu v Itálii a Francii a Španělsku by museli z fleku postavit ke zdi a zastřelit !!

Uklidněte se, nepanikařte a dělejte co máte, abychom se z toho dostali co nejdřív a mohli zase jít do práce. Děkuji

20 3
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 11,06
  • Průměrná čtenost 740x
Vystudovaný ekonom střední školy s praxí ve výrobní sféře.

Seznam rubrik