Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Kyseláku. Na PŠM si dobře pamatuji,když na vojně po práci jsme se museli zúčastnit. Od té doby vím, že demagogie bude demagogií, i když je zabalena do vzletných slov.

0 0
možnosti

Od pana Světlíka bych se rád dozvěděl, kdo průkazně špicloval evropské státníky a jakou technologií. Při svém přehledu si to určitě bude pamatovat.Předem děkuji za odpověď.

0 0
možnosti
Foto

Koho to zajímá,Řího. Nás zajímá to, že totalitní režim je podle dostupných informací z jiných zdrojů schopen do své technologie( kterou díky čínských státních dotací dostaneme za babku), instalovat tak zvané informační "back door" a tím ovlivňovat i případnou naši politickou budoucnost.To, že Hrad a komunista "falmer" bojují v ruku v ruce ve prospěch tohoto režimu by stačilo každému soudnému člověku procitnout z nebezpečné letargie. Je jasné, že

pohrobci milicionářů a totalit, budou na straně Hradu a současných komunistických gangsterů, takže bojujte soudruzi, nebo jak si nyní říkáte.

5 0
možnosti
VC

Takže - k Drahošovi se prezident nevyjadřuje proto, že Drahoš už dnes téměř nikoho nezajímá. Drahoš je nula. Huawei není státem vlastněná firma. Je to Ltd, což znamená společnost s ručením omezeným a je vlastněna zaměstnanci. Neexistuje zatím žádný důkaz, že Huawei provádí špionáž. Z toho důvody naše zájmy spíš poškozuje BIS než prezident atd.. Takový zmatek ve Vaší hlavě ? No nevím ,nevím

8 12
možnosti
DR

"Zato ovšem promluvil o státní firmě Huawei, která patří Číně a nejenom česká tajná služba se vyjadřují k aktivitám této firmy negativně. Zdůrazňují především to, že tato firma provádí špionáž pomocí své zabudované techniky a tak získává informace. "

To jo, zdůrazňovat anebo spíš papouškovat od druhých, na to jsou české tajné služby opravdu přímo mistři. Ovšem ty důkazy jaksi stále chybí.

2 7
možnosti
Foto

Tajným službám se z jistého důvodu říká tajné:-). Rozhodně nebudou posílat pravidelné svodky nějakému Danu Rozsívalu do mailu. Ten si ostatně vystačí se Sputnikem.

12 1
možnosti
Foto

Tak Zeman už dokonce lítá? WOW! Kdo by to do něj řekl, v jeho věku a při jeho fyzické kondici.....

2 0
možnosti
LC

Člověče, když už se rozhodnete používat cizí slova, abyste vypadal jako vzdělanec, použijte slovník cizích slov. Jinak od první věty vypadáte jako ... nevzdělaný.

3 0
možnosti

J26o84s66e59f 26Š80e61t91e83k

11. 1. 2019 22:34

Kéž byste měl ve Vaší předpovědi pravdu!

2 1
možnosti
AR

Zeman se svého postu jen tak lehce nevzdá i kdyby měl jezdit na vozíčku.

2 0
možnosti
IM

I26v48o 31M35a46y43e68r

11. 1. 2019 22:00

Obávám se, že jste příliš velký optimista. Ten pán má hroší kůži a my jsme zvyklí na sobě nechat dříví štípat ...

5 2
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 11,06
  • Průměrná čtenost 740x
Vystudovaný ekonom střední školy s praxí ve výrobní sféře.

Seznam rubrik