Diskuse

Babiš v pasti.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hraje se o čas. Jde o bod zlomu, kdy si voliči ANO řeknou, že tohle už by teda stačilo a takhle si to nepředstavovali. Nikdo neví kdy to nastane, jme totiž docela konzervativní národ, ale pak už to pofrčí k předčasným volbám. AB má jedinou možnost získat důvěru před bodem zvratu. Jakmile to začne použije AB kohokoliv a ještě bude zase vypadat jako chudák, kterému ti špatní nedali na výběr.

1 0
možnosti

Situace není normální - stojím za názorem, že jde o výslednici manévrů Miloše Zemana. Příkon k A.Babišovi, je až trapný. Ten se zase shlédnul ve vládě jedné strany. Podporu má - KSČm a SPD, snaží se to vylepšit nálepkou ČSSD = Nejisté, protože s 15 hlasy nemůže počítat - Sobotka, Chovanec a Zaorálek. Zcela nová situace ! Dle % výzkumů = Okamurovi a Filipovi - dále přebírá členy ! Obrací se již i proti Ondráčkovi - je pro jeho odvolání, (viz reakce na demonstrace), v 11 městech ČR ! Když se to shrne - A.Babiš , vlastně žádnou podporu - od nikoho nemá. Jiné řešení, jako volby - Nejsou - bohužel - bohudík ... Každopádně, Je v patu. :-)

2 0
možnosti
Foto

Autor má vcelku pravdu. Co ale s tím ? Teď babo ( ne Babiši) raď. Podle mého názoru by měla vzniknout nějaká silná pravicová strana - možná sloučením poměrně marginálních uskupení , která vznikla / a případně už zanikla / na troskách ODS.-- US , ODA , částečně STAN, byly tu pravicové VV , k pravolevému vidění se hlásí KDU-ČSL....

Každá z oněch malých stran si vybuduje svůj aparát profesionálních politiků , ve volbách budou pravděpodobně získávat od 5 do 12 % hlasů , horlit v nekonečné , časově neohraničené opozici o velkých tématech a.... skutek utek.

Vždy se najde nějaký populista , který nějakou jednoduchou udičkou na voliče tato uskupení přejede - s pohrdavým úsměvem na rtech.

3 0
možnosti
Foto

Ještě je tu čtvrtá možnost: Babiš nezíská důvěru parlamentu, možná se o to ani nepokusí a přesto bude vládnout dále. A ještě bude obviňovat ostatní, že mu házejí klacky pod nohy. Rozetnout by to mohl jedině prezident Zeman, kdyby pověřil jednáním o sestavení nové vlády někoho jiného než Babiše. Ale udělá to?

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že mu tento stav vyhovuje.

2 0
možnosti
Foto

Karma! R^

Cena předčasných voleb je sice vysoká, ovšem nebudou-li a vyvine-li se to neblaze, tak ta miliarda stejně zmizí v nějaké další čapárně či jiné černé díře.

Horší problém než Babiš je to, že tu nemáme dvě - tři solidní demokratické strany, kterým byl voliči mohli věřit.

4 0
možnosti

..pravda je, že hlavní protagonisté tzv. demokratického blogu už nepoužívají argumenty, ale rovnou používají fyzické násilí ....tak by jsme se mohli začít potají vyzbrojovat, tam kde dochází argumenty,tam se bude asi válčit;-O

0 3
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 10,95
  • Průměrná čtenost 740x
Vystudovaný ekonom střední školy s praxí ve výrobní sféře.

Seznam rubrik