Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J40i92ř86í 60F37o38g73e89l

26. 11. 2017 7:59

Poněkud plochá snaha. Takhle jednoduše to zcela jistě nefunguje.

Většina lidí se nebudí s babišem v mobilu, nemusí snídatpečivo a uzeninu od Babiše, nekupuje MF, neposlouchá Impuls a mohl bych pokračovat.

Pravda je zcela jinde. Lidé už měli dost politiků, kteří je 25 let obelhávali.

3 2
možnosti
VK

Coz Babis ctyri roky nedela8-o

4 0
možnosti
MB

A.Babiš vyhrál volby na podobně mediálním úspěchu,který dnes nabízí Jiří Kájínek ! Oba pak žijí z dříve podezřele nashromážděných prostředků - Jeden dostane milost - druhý, Nadstandardní opečování. Když se nad tím člověk (apoliticky) zamyslí, nezbývá než-li zvolat, že jsme se asi již skutečně zbláznili ! Tady je i posvěcený signál do společnosti - Lup, nechej se dotovat - Úspěch zaručen - Kdo tak nečiní - OSVČ - Parazitem pak jest ... ... :-)

3 3
možnosti
PK

Líbí se mi, že podle vás tvoří názor voliče salám k snídani z Kosteleckých uzenin. Těším se, jak budu zítra mluvit německy, jezdím totiž škodovku.

4 0
možnosti
JN

J77a74n 14N16o88v89á28k

25. 11. 2017 23:30

Tak teď ještě vysvětlení, proč tak uspěl Okamura a Piráti, kteří do předvolební kampaně oproti tradičním stranám investovali minimum.

Ne to není jen o penězích - bez vize, kterou jsou voliči ochotní akceptovat, je kampaň za desítky milionů nanic.

3 1
možnosti
VK

Socialni site. Sireni hoaxu, vyvolani strachu, manipulace....

1 0
možnosti
MT

No a co brani tomu "(ne)Demokratickemu bloku" delat to same a vlastnit pul republiky??

5 0
možnosti
Foto

Ještě jste zapomněl, že koupil i Zemana.;-( Znáte to o tom psu, co štěká, ale nekouše? Přesně tak se chovaly strany před volbami. Parlament vytvořil zákon antibabiš, který nic nezměnil, vytvářel vyšetřovací komise, místo toho, aby to předali policii a soudům. Sobotka tak dlouho Babiše vyhazoval, až mu musel pomoct Šuman. .......... V takové situaci musí být jednooký Babiš králem.

1 1
možnosti
PP

Jen poznámka-Unipetrol nevlastní Babiš, ale z velké části polská firma PKN Orlen.Jinak, když konzumujete jmenované výrobky a požitky, není to Babišova vina, na výběr máte rozhodně víc možností.

5 0
možnosti
Foto

J31i89ř79í 11K83i74n32d37l

26. 11. 2017 11:48

Babiš, jako první za vlády ČSSD získal v Unipetrol, byť za něj nabídl o tři miliardy méně než britský uchazeč Rotch Energy. Za Unipetrol nezaplatil, vzal si z něj to,

co potřeboval a vrátil jej státu. Dříve než jej vrátil státu, dohodl se s polskou firmou PKN Orlen, že u vlády ČSSD zařídí, aby Unipetrol získal PKN Orlen a ten mu slíbil, že pokud to vyjde, dá mu PKN Orlen 2, 7 miliardy. Při druhém prodeji PKN Orlen. Vláda Stanislava Grosse souhlasil s vrácením Unipetrolu a při druhém prodeji jej přiklepla PKN Orlen a vyřadila všechny konkurenty , kteří nabízely o 4 miliardy více. Podle svědectví polské policie byla při prodeji na obou stranách hranice rozdána miliarda korun.

0 0
možnosti
OL

urcite to Buresovi pomohlo,nemusel to byt uplne hlavni faktor ale jednoznacne mu to pridalo par procent

0 0
možnosti
JS

Na mě to má efekt opačný.

0 0
možnosti
PK

Měl vítr v zádech - konjunkturu posledních 2-3 let. Socani také a propadnout se na třetinu to je fakt husarský kousek.

4 0
možnosti
JS

Pokud za konjukturu můžou politici tak z toho měla profitovat celá vláda. Notabene když Babišovi ještě hrozí trestní stíhaní. Výsledky voleb jsem nepochopil.

2 2
možnosti

u nás na vesnici se takovému názoru říká : jste vedle jak ta jedle8-o ale nezoufejte určitě nooo snad , možná do toho dorostete;-O tak hezký den;-D PS: já ho nevolil taky

1 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 11,06
  • Průměrná čtenost 740x
Vystudovaný ekonom střední školy s praxí ve výrobní sféře.

Seznam rubrik