Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skoda casu, ktery jsem stravil na cteni toho blabolu. Rv

3 0
možnosti

Pane Kučero, vy jste politická korektnost sama. Dokonce i v té prosté větě, jež vás má charakterizovat: "Vystudovaný ekonom střední školy s praxí ve výrobní sféře." , se všem snažíte zastírat skutečnost, že máte vystudovanou jen střední školu ekonomickou a protože práci v kanceláři jste nesehnal, tak se živíte rukama! Nic proti tomu, není to žádná ostuda. Horší je, že se za to stydíte(nevím proč) Bylo by však lepší, kdybyste to napsal na rovinu.

A teď k vašemu textu:

1. odstavec - souhlasím beze zbytku.

2. odstavec je však již úplně mimo. Nechápete totiž, že "uprchlíci" jsou ozbrojeni. Jejich nejmocnější zbraní je náš pseudohumanismus a právě výše zmiňovaná politická korektnost. Kdyby totiž tito vetřelci přitáhli k hranicím Evropy s kalašnikovy v rukou, byli by jako ozbrojení zločinci okamžitě zlikvidováni. Takto jsme proti nim bezbranní. Jejich zbraní je též jejich naprosto netolerantní víra, vysoká porodnost a nulová schopnost a ochota integrovat se!

3. odstavec jen svědčí o vaší jednoduchosti(abych neurazil). Kdo chtěl a byl toho schopen, slova prezidenta Zemana pochopil. Lidé, jako jste vy, však je však pochopit nedokážou nikdy, i kdyby jim to bylo mnohokrát polopatě vysvětleno.

Takže bez karmy, pane KučeroRv

8 0
možnosti
Foto

Svoboda slova a projevu je fajn. Vedlejším efektem je, že člověk si občas přečte blábol. :-P

7 0
možnosti

J25a59n 58H20u98r82k39a

28. 12. 2015 23:36

cožeeeeeee....invaze sarančat či jiné havěti je vpád ozbrojeného čeho?...marjánka se evidentně v domácnostech používá častěji než si myslíme...

6 0
možnosti
Foto

Saranče už jenom ze své podstaty ozbrojené být nemůže.

0 1
možnosti

P75e47t48r 47T50o23m28e64k

28. 12. 2015 23:25

Úplně zbytečný blábol.

10 0
možnosti

...... a ešče tam byla taková malá, takřka nelidská, odsouzeníhodná, propagandistická, populistická, bych řek až fašisticko-xenofobně-rasistická vsuvka,- ..... ta potutelná grimasa, nestoudná mimika, to křečovité pousmání !,- ano, von se Vám chechtal rovnou do ksichtu a to ste jaksi ve svém blogu opomněl okomentovat, ale všecko sa dá napravit V!

6 0
možnosti

H94o44n12z58a 14V68r50á43n55a

28. 12. 2015 22:58

Ale tato země opravdu není pro všechny - já nevím co je na tom nediplomatického. Pokud máme zákon z kterého plyne koho za uprchlíka přijmem a koho nikoliv, tak je jasné, že nepřijmeme každého hejhulu co by se k nám chtěl ev. hrnout - tedy naše země (resp. její zákony) nepřijme všechny, ale jen někoho. A nevím z čeho usuzujete, že by Zeman chtěl změnit záko o uprchlících?

9 0
možnosti
Foto

Kdyby chtěl říci opravdu něco korektního, asi by řekl toto - tahle země je pro všechny, kteří splní podmínky pobytu a zároveň se sami od sebe rozhodnou přispět k jejímu blahobytu. Takhle bych neřekl ani popel.

1 0
možnosti
Foto

Hlavně, že už i dánský premiér volá po změně Ženevských konvencí.

2 0
možnosti
Foto

Těmi zákony jsem nemyslel Ženevskou konvenci. Byly tím myšleny zákony ČR o pobytu cizinců.

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 11,06
  • Průměrná čtenost 740x
Vystudovaný ekonom střední školy s praxí ve výrobní sféře.

Seznam rubrik