Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Házet Konvičku s Okamurou a s DSS do jednoho pytle Vás autore prozrazuje: blábolím, blábolím, hlavně že něco vyplodím.

A kdybyste věděl jen něco málo o islámu, nemůžete mluvit o Alláhovi u mariáše. Když žádný není a je vymyšlený, tak tam nemůže hrát. Dal jsem si tu práci (poslední články), tak vím o čem mluvím.

0 0
možnosti
Foto

O DSS jsem nepsal v článku vůbec, pokud je mi známo, tato skupina se u nás zaměřuje na tradiční romskou oblast a problematiku islámu vzali víceméně okrajově - demonstrace, pokud vím, k tomuto tématu nepořádají.

0 0
možnosti
IG

" Má několikero odnoží, které si navzájem vyčítají nepravosti víry, především jsou to sunnité a šiíté a pak několikero militantních skupin - z těch nejznámějších je to Taliban, Al-Kajda, hnutí Hamás a nově Islámský stát. Tyto skupiny se vyznačují tím, že jedna druhou napadá a obviňuje z toho, že se neřídí "správným" odkazem Mohameda, čímž samozřejmě ty ostatní umírněné muslimy, kterých je dohromady 1,5 miliardy, dosti diskreditují."

No tak, skupiny jste hezky vyjmenoval. Možná by nebylo špatné dát si do souvislosti že ti militantní jsou momentálně sunnité.

Marně přemýšlím, která ta skupina je tedy umírněná a patří do zbytku 1,5 miliardy ...

5 0
možnosti
KA

K12a90r22e56l 63A13d39a45m

1. 7. 2015 22:12

Co si ty autore myslíš, to asi Islám nezastaví.

6 0
možnosti
RB

Muslimové porazí muslimy, fajn a jak to řeší situaci u nás? Nebo to budou bojovat v nějaké novolipanské bitvě? Stran legálnosti islámu jen tolik, doufejme, že bude postaven mimo zákon a to hodně brzy.

10 0
možnosti
Foto

Tak to bude muset schválit OSN, naše vláda ani náš stát nemůže prohlásit toto náboženství za nelegální, aniž by přitom neporušila mezinárodní úmluvy.

0 3
možnosti
TP

Zapomínáte na podstatný fakt, že muslim z Islámského státu má úplně stejný Korán, jako ten prodavač, co vám včera prodal Kebab. Ten z toho IS už ten Korán naplňuje stoprocentně, a kam vstoupí, tam se k němu přidají další muslimové, kteří konečně budou moci tomu Alláhovi sloužit bez komromisů. Ten kebabář s tím začne ve chvíli, až k tomu taky bude mít vhodnou příležitost a prostředí (pokud jde o počty a sílu, je tato příležitost v Koránu vyjádřena také).

8 0
možnosti
Foto

Myslím, že jsem včera psal, že západní civilizace se hrozně ráda bojí a straší. Co si tak maně vzpomínám, tak se začalo nemocemi slintavkou a kulhavkou, hladce jsme přešli k BSE (nemoc šílených krav), pak padla dvojčata WTC a báli jsme se i sáčku od mouky, na který vtipálek napsal Antrax. Pak byly ty chřipečky - ptačí, prasečí.  Výčet nemocí by nebyl celý bez Eboly, kde také celý vyspělý svět stál v hrůze v pozoru. Teď jsou v kursu uprchlíci a příznivci islámu a rovněž se všichni strašně bojíme. Co na tom, že je to velmi staré náboženství s 1,5 miliardou příznivců, z čehož evidentních bláznů je pár promile. My se prostě CHCEME BÁT.

1 4
možnosti
Foto

Konvička není etymolog, ale entomolog;-)

0 0
možnosti
Foto

Drobné nepřesnosti v článku budiž mi tolerovány, vzhledem k tomu, že článek se dá opravit, jdu se do toho pustit.

0 0
možnosti
VM

"etymologem budějovické univerzity";-D;-D

i vy jeden poblitologu

4 0
možnosti
Foto

Díky za upozornění, chybné slovo jsem opravil.

0 0
možnosti
SB

Pane autore, napsal jste neuvěřitelně slabý výtvor.

Zcela ignorujete nejpodstatnější jev současné doby, a sice invazi afrických přistěhovalců do Evropy. Váš blog je formulován, jako kdyby jediný problém pocházející z islámu a s Afriky byl Islámský stát. Ve skutečnosti přistěhovalectví stojí na něčem jiném: Na totálním přelidnění příslšuných oblastí Afriky a Asie a na snaze přistěhovalců žít u nás bezplatně a parazitovat na našem sociálním systému. Ale o tom Vy nepíšete ani slovo.

To je jako psát o současném českém rychlobruslení a ani slovem se nezmínit o Sáblíkové.

10 0
možnosti
Foto

Afrika, a přelidněná? No to jsou mi věci. Tento kontinent je tak velký, že celá EU by se do něj vešla 4x i se svými 550 miliony obyvatel. Ovšem přelidněnost se projevuje asi tím, že na 4x větší ploše žije všehovšudy 1 miliarda obyvatel. No, to se tam mačkají jeden na druhého. Ne - vážně, zkuste se někdy podívat na mapu, než něco napíšete.

0 2
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 10,95
  • Průměrná čtenost 740x
Vystudovaný ekonom střední školy s praxí ve výrobní sféře.

Seznam rubrik